Over Letters and Lines

Over Letters and Lines

Een kaartje schrijven is een kleine moeite, maar een groot gebaar! Soms zeggen we met een kaart meer dan dat we in woorden durven uit te spreken. Het is een lief gebaar op het moment dat je iets moois wilt vieren of juist dat extra beetje steun wilt bieden.

Letters and Lines is opgericht in 2015 door Mirte Redan. “nadat ik mijn studie grafisch vormgeving en beeldende kunst had afgerond heb ik twee jaar parttime in een conceptstore gewerkt ‘Keet Rotterdam.’ Ik werkte toen parttime als freelance grafisch vormgever en illustrator. Bij Keet maakte ik kennis met het shop in shop systeem en zag ik hoe ondernemers hun plekje huurde in de winkel en hier toffe merken verkochten. Ik ben (toen nog risoprint ) kaarten en prints gaan verkopen in de winkel. Wat begon als een spontaan idee groeide uit tot waar we nu zijn.

Nog steeds ontwerp en illustreer ik met heel veel plezier de kaarten zelf. Mijn missie is altijd om de boodschap zo oprecht mogelijk op papier te krijgen, het liefst met een subtiele knipoog. Het mooiste van alles vind ik wanneer ik te horen krijg dat een kaartje voor een glimlach of geluksmomentje heeft gezorgd in een moeilijke periode. De eerste glimlach ontstaat door de boodschap op de kaart, maar de warmte en aandacht komt van de persoon die hem schrijft. Creëer een geluksmomentje en zeg het met een kaart!"

Kaart Lichtpuntjes Letters and Lines