Over Letters and Lines

Over Letters and Lines

Letters and Lines is een creatieve studio gericht op illustratief ontwerp en ansichtkaarten. Mijn stijl zou ik omschrijven als minimalistisch en “straight to the point.” Bij het ontwerpen van kaarten probeer ik het te zeggen zoals het is en de boodschap over te brengen zoals hij bedoeld is. “je bent een pracht persoon.”of “mam ik ben zo blij dat jij mijn moeder bent.”

Vaak haal ik mijn inspiratie uit dingen die ik hoor of zie. 'Jij bent mijn lievelingsmens' is gebaseerd op wat een leerling van een goede vriendin van me tegen haar zei “juf u bent mijn lievelingsmens.” Een mooier compliment kun je niet krijgen! 

Een kaartje is een kleine moeite, maar soms zeggen we met een kaartje meer dan dat we in woorden durven te zeggen. In kaarten heb ik een basis gevonden om veel van mijn ideeën op los te laten. Het is laagdrempelig en persoonlijk, je kunt er veel mensen mee bereiken en andere kunnen er op hun manier weer betekenis aan geven. Dit vind ik een mooi gegeven! 

Naast Letters and Lines heb ik een super leuke baan als packaging designer bij Brum in Woerden. 

Voor webdesign contact Bodoes 

Over Letters and Lines Mirte Redan

“You can't use up creativity. The more you use, the more you have.”
Maya Angelou